© 2018  Klenk Andrea  - MINDEN JOG FENNTARTAVA!

Telefonszám: 06 30 510 7386

E-mail: klenkcoaching@gmail.com

Facebook: klenkcoaching

Life coaching

A Life coaching során a mindennapjaidban felmerülő dilemmáiddal foglalkozunk, Túl sok a feladatod, mindig időzavarban szenvedsz, maximalista vagy és szeretnél ezen finomítani, szeretnél olyan lelkes lenni mint korábban, vagy jobban boldogulni emberekkel, jó lenne tudni hogyan érvényesítsed az érdekedet jobban, újra és újra felmerülnek negatív helyzetek, melyekre szeretnél jobban reagálni?

 

Nos ilyen és hasonló dilemmáidban a coaching során kérdéseimmel segítelek a Neked megfelelő megoldáshoz. Tükör leszek, melyben meglátod magad külső szemlélőként , mint eddig soha. Új, eddig fel nem fedezett megoldások jutnak majd eszedbe, új eszközök, amiket eddig még nem próbáltál.

 

A coaching folyamatában nem boncoljuk a múltad, a jelent elemezve a jövőre fókuszálunk. Témádtól függően 5-10 coaching ülés elegendő ahhoz, hogy elinduljon a változás, itt nincs végeláthatatlan évekig tartó ülés sorozat. A figyelmemmel empátiámmal kísérlek végig az utadon, de Te hozod meg a döntéseid és a célodhoz vezető utat is Te határozod meg melyhez én kérdéseimmel irányítalak el.

A Life coaching ára: 8000 Ft / 60 perc