© 2018  Klenk Andrea  - MINDEN JOG FENNTARTAVA!

Telefonszám: 06 30 510 7386

E-mail: klenkcoaching@gmail.com

Facebook: klenkcoaching

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Coachként emberekkel foglalkozom, akik olyan élethelyzetbe kerültek, hogy nem látják merre az előre, vagy elégedetlenek, vannak, akik nagyon sikeresek, de még nagyobb sikerre vágynak.

Hogy hogyan jövök én a képbe, mint coach? Nos a kérdéseimmel leginkább, melyek meglepőek, leleplezőek, megmutatnak olyan utakat , melyekre addig nem is gondoltál, fény derül valós motivációidra.

 

A coaching folyamat során meglátod önmagad más ember szemével. Kívülről láthatod helyzeted, mely más perspektívába helyez mindent, és segít Neked kívülállóként megláttatni a saját legjobb megoldásod.

 

Amit tőlem kapsz a coaching során: figyelem, abszolút bizalom, empátia, előítéletmentesség, titoktartás és a fókusz végig rajtad lesz. Kísérőd leszek egy ideig utadon, melyet önmagad találsz meg a kérdéseim által. Utazótársak leszünk. De bármennyire is tetszik majd a közös utazás, elengedem a kezed hamar, mert egyedül kell végig csinálnod.

 

Nem boncolgatjuk a múltad, a jelennel foglalkozunk, és leginkább a jövőddel, ahová szeretnél megérkezni, az odavezető utat meghatározzuk és jó utat kívánok Neked.

Itt nincs évekig tartó és végeláthatatlan számú ülés. 5-10 ülés elegendő ahhoz, hogy elindulj önállóan. Befektetésed hamar megtérül, és ígérem nem fog fájni…bár lehet lesz pár könnycsepp…öröm vagy bánattól indíttatva…de javadra válnak, és csak Te meg Én tudunk róla, senki más.

Klenk Andrea

Üzleti és Életvezetési Coach